+31 (0)33 76 76 160
Ma-Vr. 8.30 - 17.00
info@uwreisaccountant.nl
Vragen en ondersteuning

ZRA Zelfstandig Reis Adviseur

ZRA Zelfstandig Reis Adviseur

Handige boekhoudoplossing voor ZRA’s

Als ZRA adviseert u klanten over de mooiste plekken op aarde, boekt u geweldige reizen én geniet u van uw vrijheid. De administratie hoort echter ook bij uw werk. Dat betekent op tijd factureren, bankafschriften bewaren, netjes facturen en bonnen verzamelen. Verplichte klussen, waarop u eigenlijk niet zit te wachten.

Samenwerken met een specialist in de reisbranche

Uwreisaccountant heeft de oplossing voor alle ZRA’s:  Eén superhandig systeem voor online administratie. Daarmee werkt u uw financiële administratie eenvoudig bij, heeft u altijd toegang tot de belangrijkste cijfers, en werkt u nauw samen met een specialist in de reisbranche.

Heldere taakverdeling

Facturen en bonnen verzamelen doet u zelf. Een kwestie van scannen en mailen of een foto maken. Alles staat in no-time klaar voor verwerking. Uwreisaccountant doet de rest. Ook volledig online. En de doos vol losse papieren? Die is voorgoed verleden tijd.

Altijd inzicht en overzicht

Uw administratie staat voortaan op één plek in de cloud. Met uw smartphone, tablet of laptop heeft u altijd toegang. Waar en wanneer u maar wilt.
Hierdoor weet u precies hoe u ervoor staat. En dat alles zonder een programma te installeren of een boekhoudcursus te volgen.

Het online servicepakket van Uwreisaccountant is al verkrijgbaar vanaf 50 euro per maand (excl. btw).