+31 (0)33 76 76 160
Ma-Vr. 8.30 - 17.00
info@uwreisaccountant.nl
Vragen en ondersteuning

Accountancy & Fiscaal

Accountancy & Fiscaal

De boekhouding of bedrijfsadministratie is de financiële basis van uw onderneming. Uw administratie geeft u duidelijk inzicht in uw financiële positie en stelt u in staat om meer uit uw bedrijf te halen. Uwreisaccountant helpt u bij het inrichten en beheren van uw administratie. Van het samenstellen of beoordelen van de jaarrekening tot bedrijfsanalyses en prognoses. De jaarrekening vormt de financiële verantwoording van uw bedrijf en bevat belangrijke informatie voor u, maar ook voor uw bank en de Belastingdienst. Verslaggevings- en boekhoudregels worden steeds complexer en veel onderwerpen worden in de wet- en regelgeving vastgelegd. Wij beheersen het accountancyvak in de breedste zin van het woord. Samen creëren we zo kansen voor uw onderneming en brengen we de bedreigingen in kaart. Op deze manier kunt u maximaal ondernemen en leven.

Belastingen

accountancy fiscaalContinu veranderende belastingwetten en -regels maken het lastig voor u om op de hoogte te blijven. Wij volgen de fiscale ontwikkelingen op de voet en vertalen deze wijzigingen naar uw persoonlijke situatie. Zowel privé als voor uw bedrijf. Waar nodig grijpen wij meteen in. Of het nu gaat om uw bedrijf, uw salaris, de eigen woning of de auto: Uwreisaccountant gaat net een stapje verder dan andere fiscalisten. Uwreisaccountant is duidelijk en direct, ook in zijn prijzen.

Op welke gebieden ondersteunen we u:

  • Inkomstenbelasting
  • Omzetbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Loonbelasting
  • Dividendbelasting
  • Schenk- en erfbelasting

Als u uw zaken op fiscaal gebied goed voor elkaar heeft, profiteert u maximaal van uw bedrijfsresultaat. Wij regelen dat graag en goed voor u.

Salarisadministratie

De salarisadministratie moet een geoliede machine zijn. Als ondernemer wilt u dat salarisbetalingen op de juiste manier gebeuren en dat de aangiften en afdrachten van loonheffing en premies op tijd plaatsvinden. Maar het complexe stelsel van wet- en regelgeving verandert snel en is lastig bij te houden. Van de Wet betaald ouderschapsverlof tot de Werkkostenregeling: uw verantwoordelijkheden als werkgever veranderen continu. Gelukkig staat u er niet alleen voor. Uwreisaccountant biedt uitkomst. Van alleen een eenmalige scan van uw administratie tot een compleet salarisadministratiepakket. Wij kunnen u al het werk uit handen nemen.

Financiële administratie

De financiële administratie vormt de basis van uw onderneming en biedt u helder inzicht in de sterke en zwakke punten van uw bedrijf. Wij helpen u om inzicht te krijgen in uw administratie. Zodat u grip houdt op de cijfers én weloverwogen beslissingen kunt nemen. Bij Uwreisaccountant kunt u zelf mutaties in de administratie boeken via online boekhouden (Exact Online of Twinfield) of deze klus aan ons uitbesteden.