+31 (0)33 76 76 160
Ma-Vr. 8.30 - 17.00
info@uwreisaccountant.nl
Vragen en ondersteuning

Begeleiding Financieringsaanvraag

Begeleiding Financieringsaanvraag

U wilt een eigen onderneming starten? Of investeren in verdere groei? Het begint allereerst bij plannen maken, maar uiteindelijk speelt het financiële plaatje een beslissende rol. YOURS adviseurs vertaalt uw wensen naar de wensen van de financier.

Een financieringsaanvraag, ook na de start

begeleiding financieringsaanvraagZodra het aantal bedrijfsactiviteiten toeneemt, zult u merken dat werkkapitaal noodzakelijk is. U moet immers de voorraden kunnen betalen, terwijl afnemers later dan verwacht geld overmaken. En net als u het niet verwacht, moet die ene dure productiemachine worden vervangen.

In zulke situaties kunt u een geldverstrekker vragen om met u mee te denken. Hij doet daarvoor vaak wel een zogeheten credit check en vraagt u een prognose van het resultaat, verwachte kasstromen en toekomstige balansen op te leveren. Dan nog loopt u het risico dat een aanvraag wordt afgekeurd.

Waarom YOURS?

Wij helpen u uw financieringsaanvraag de gewenste vorm te geven. Wij weten precies wat in een aanvraag hoort te staan. Bovendien gaan we eerst met de bank om de tafel om na te gaan of de financiering überhaupt bij de geldverstrekker past. Zo voorkomen we teleurstellingen. Ook handig: YOURS werkt samen met een netwerk van participatiemaatschappijen en informal investors.

Meer weten over het doen van een financieringsaanvraag? Neem dan contact op met YOURS bedrijfsadviseurs.