+31 (0)33 76 76 160
Ma-Vr. 8.30 - 17.00
info@uwreisaccountant.nl
Vragen en ondersteuning

Startende ondernemer in de reisbranche

Een bedrijf starten in de reisbranche? Check in bij Uwreisaccountant

Als startende reisondernemer zit je vol mooie plannen. Je weet precies welke reizen je wilt verkopen en hoe je de juiste snaar gaat raken bij je doelgroep. Maar tegelijkertijd komt er ook erg veel op je af. Heb je bijvoorbeeld al aan de administratie en andere belangrijke financiële zaken gedacht?

Specialist in de reisbranche

Uwreisaccountant is al jaren marktleider in de reisbranche. Met veel plezier en een vernieuwende aanpak gidsen we dagelijks stenen reisbureaus, touroperators, ZSO's en ZRA's door de financiële jungle. Meer inzicht, meer zekerheid. Ook jou helpen we graag.

Welke rechtsvorm?

Begin je een eenmanszaak, een B.V. of een andere rechtsvorm? Belangrijk om goed over na te denken, voordat je naar de Kamer van Koophandel rijdt om je bedrijf in te schrijven. Bij Uwreisaccountant adviseren we je graag over de rechtsvorm die het beste bij jouw ambities past.

Toetreding garantiefondsen

Kenmerkend voor de reisbranche zijn de garantiefondsen, die jouw klanten extra zekerheid bieden. Als reisaccountant helpen we jaarlijks meerdere klanten bij de toetreding tot de garantiefondsen SGR, VVKR, VZR, STO en GGTO.

Financiële administratie

De meeste reisondernemers zitten er niet op te wachten, maar je kunt er niet omheen. Ook de financiële administratie is onderdeel van je werk. Bij Uwreisaccountant maken we het je zo makkelijk mogelijk. We werken met handige online programma's, die op ieder gewenst moment inzicht en overzicht bieden.

Je staat er niet alleen voor

Ook na de start kun je vanzelfsprekend op Uwreisaccountant rekenen. Van loonadministratie tot jaarrekening en fiscaal advies. En tegelijkertijd profiteer je van ons uitgebreide netwerk en kennis van de reiswereld. Je staat er nooit alleen voor.  

Klaar voor de start?

Voordat we gaan samenwerken leren we jou en je reisonderneming graag eerst beter kennen. Neem vandaag nog contact met ons op. Dan is een vrijblijvende afspraak snel gemaakt.