+31 (0)33 76 76 160
Ma-Vr. 8.30 - 17.00
info@uwreisaccountant.nl
Vragen en ondersteuning

Het aangifte feestje

Het aangifte feestje

'De Belastingdienst heeft niets met mijn crypto te maken! Ik betaal zoveel belasting dat ik ook best een keer wat extra voordeel mag pakken.'teamyours720 leuk

Als je afgaat op de 'stoere' verhalen op feesten en partijen heeft Nederland niet alleen 17 miljoen bondscoaches, maar ook 17 miljoen fiscalisten. Beste stuurlui, die precies (denken te) weten hoe je met hulp van wat internettips zo min mogelijk belasting betaalt. Klinkt aantrekkelijk, maar geloof niet alles wat je hoort! Een onjuiste belastingaangifte kan je als ondernemer duur komen te staan. 

De Belastingdienst vult tegenwoordig al aardig wat gegevens voor je in, maar nog lang niet alles. Als professionals bieden we zekerheid en helpen we jou om binnen de wettelijke mogelijkheden euro's te besparen. Door onze ervaring en kennis weten wij zaken als crypto, ziektekosten, giften en eventuele kruisverbanden tussen vennootschappen op de juiste manier te verwerken.

Laat je leiden door een (reis)accountant, op de manier zoals jij je klanten naar een onvergetelijke reis leidt. Dan wordt de aangifte pas echt een feestje.

 
   « Blogs overzicht