+31 (0)33 76 76 160
Ma-Vr. 8.30 - 17.00
info@uwreisaccountant.nl
Vragen en ondersteuning

Belastingadviseur

Hé belastingadviseur! MIND YOURS (CARRIERE)STEP!

Ondernemen zit in je bloed, dus logisch dat jij al enige tijd denkt aan "voor jezelf beginnen" of je hebt de stap al gezet en de cliënten druppelen binnen. Maar soms komen er echte pareltjes voorbij. En dan moet je op het juiste moment toehappen en niet meer loslaten. Onze kantoorhond Luna weet daar alles van.

yours 2 header 2Pareltjes? De keuze is in dit geval volledig YOURS. Een klein maar fijn accountantskantoor, marktleider en specialist in de reisbranche. Jouw volgende bestemming? Kom eens langs en oordeel zelf over de geweldige combinatie van cijfertjes, gezellige klanten, uitdagende vraagstukken en de avontuurlijke reisbranche.

Maar mind yours carrièrestep! Voor je het weet ben je (zonder vertraging) ingecheckt als fiscalist. En gids je onze klanten samen met je reisgenoten van YOURS door de fiscale jungle.

Heb je nog weinig ervaring in je koffer? Of ben jij juist iemand die een enorme vracht bagage met zich meesleept? Bij YOURS ben je altijd welkom. Naast een vers gekookt ei - we zijn gevestigd in Barneveld - hebben we je veel te bieden. Als je wilt, kun je zelfs doorgroeien tot eigenaar. Maar dat is voor later.

Tot snel bij gate YOURS! 

INCHECKLIST
(mail of bel ons als minimaal 7 van onderstaande punten je aanspreken)

  • Goede verdienmogelijkheden, afhankelijk van ervaring, opleiding en onze klik
  • Pensioenregeling
  • Gezelligheid
  • Doorgroeimogelijkheden, zelfs tot eigenaar
  • Vers fruit
  • Personeelsuitjes
  • YOURS sportkleding
  • Gekookt ei bij de lunch

Kennismaken?

Stuur je motivatie en cv via ons incheckformulier op deze pagina, dan is een afspraak om kennis te maken snel gemaakt. 

Mailen of bellen mag natuurlijk ook, als je dat prettiger vindt. De keuze is YOURS! Wij zijn te bereiken op +31 (0)33 76 76 160 of mail naar lindsey@yoursonline.nl

 
   « Vacature overzicht

Check jij in?